Cloud readiness check

Veel bedrijven zien de voordelen die de cloud te bieden heeft. Er komen in een razendsnel tempo nieuwe applicaties en diensten bij. De cloud kan vele voordelen bieden aan bedrijven. Denk aan flexibiliteit, lagere kosten, maar ook meer mogelijkheden.

Om diensten en applicaties naar de cloud te migreren, moet uw netwerkinfrastructuur daar wel klaar voor zijn. Zomaar applicaties van het interne netwerk naar de cloud brengen zal zorgen voor bottlenecks aan de edge van uw netwerk. Voor een goede transitie is het dan ook van belang om uw netwerkinfrastructuur en haar capaciteit goed in kaart te brengen en te kijken of het netwerk gereed is voor deze ingrijpende transitie. Wij kunnen voor u een cloud readiness check doen op uw netwerkinfrastructuur, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

We maken een uitgebreide analyse van de huidige situatie. Daaruit volgen concrete aanbevelingen voor de toekomstige situatie, zodat u weet welke vervolgstappen u dient te nemen voor u gaat uitbesteden en overstapt naar de cloud.