Partners

Elite Engineers werkt samen met een aantal technologie-partners. Mocht er vanuit het project een inkoopbehoefte zijn aan technische oplossingen dan kunnen we hierbij als inkooppartij optreden aangezien we goede prijsafspraken hebben met deze tech partners:

VeloCloud VMware

VMware is een toonaangevende leverancier van multi-cloudservices voor alle apps, waardoor digitale innovatie met enterprise control mogelijk wordt. De kern van alles wat ze doen, is de verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om een duurzame, rechtvaardige en zekere toekomst voor iedereen op te bouwen.
www.vmware.com

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging is voortdurend innovatief om veilige digitale transformatie mogelijk te maken - zelfs als het tempo van verandering versnelt. Het is hun missie om de cyberbeveiligingspartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. Palo Alto Networks biedt elke dag de zichtbaarheid, vertrouwde intelligentie, automatisering en flexibiliteit die complexe organisaties helpt om veilig verder te komen.
www.paloaltonetworks.com

Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beveiligt de grootste ondernemingen, serviceproviders en overheidsorganisaties over de hele wereld. Fortinet geeft klanten intelligente, naadloze bescherming over het steeds groter wordende aanvalsoppervlak en de kracht om de steeds hogere prestatie-eisen van het grenzeloze netwerk aan te kunnen, vandaag en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur kan compromisloze beveiliging bieden om de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan te pakken, of het nu gaat om netwerk-, applicatie-, cloud- of mobiele omgevingen. Meer dan 500.000 klanten vertrouwen op Fortinet om hun bedrijf tegen cybercriminaliteit te beschermen.
www.fortinet.com

Cisco

Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden. In je MKB-bedrijf vervul je meerdere functies en moet je aan veel eisen voldoen. Je werknemers worden steeds mobieler en hebben een betrouwbaar netwerk nodig. Je klanten verwachten een probleemloze digitale ervaring. Je werkt aan je toekomst en doet er alles aan om je bedrijf beveiligd te houden. Cisco biedt betaalbare oplossingen voor MKB-bedrijven die perfect zijn voor je groeiende bedrijf.
www.cisco.com

Cato Networks

Cato was een pionier in de convergentie van netwerken en beveiliging in de cloud. In lijn met Gartner's Secure Access Service Edge (SASE) framework, is het de visie van Cato om een volgende generatie veilige netwerkarchitectuur te leveren die de complexiteit, kosten en risico's elimineert die gepaard gaan met legacy IT-benaderingen op basis van onsamenhangende point solutions. Met Cato verbinden organisaties elke gebruiker veilig en optimaal met elke applicatie waar ook ter wereld. Onze cloud-first-architectuur stelt Cato in staat om snel nieuwe mogelijkheden te implementeren en een optimale beveiligingshouding te behouden, zonder enige inspanning van de IT-teams. Met Cato is je IT-organisatie en je bedrijf klaar voor wat er komen gaat.
www.catonetworks.com