Onze missie en visie

Missie

We don’t go for less! Als je echt een specialist zoekt, een partij die garandeert dat de meest complexe netwerk/-infraprojecten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, dan denk je aan Elite Engineers. En dat maakt ons trots en zorgt ervoor dat we er volledig voor gaan…altijd!

Elite Engineers is een gespecialiseerd consultancybureau op het gebied van netwerkinfrastructuur. Wij zijn succesvol omdat we onze klant altijd minimaal willen leveren wat we beloven. Voor onze tech-partners willen wij hét bedrijf van keuze zijn als ze op zoek zijn naar de beste consultants binnen ons vakgebied. Wij lopen voorop met innovatie binnen het domein van netwerkinfrastructuur en ook met de implementatie hiervan. Hierdoor zijn wij behendig om complexe projecten succesvol op te leveren. Technisch inhoudelijk sterk is niet genoeg. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hun business echt doorgronden en niet enkel in technische “IT-taal” praten. Wij vertalen technisch jargon en presenteren op managementniveau. Elite Engineers heeft een groep van eigen specialisten in dienst, maar werkt ook met een aantal freelancers die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Elite Engineers is de flexibele schil van een bedrijf. Aangezien de technische ontwikkeling niet met kennis bij te benen is voor de meeste bedrijven, vangen wij complexe projecten op met onze specialisten.
Visie

“Een goed netwerk is transparant, degelijk, snel, beheersbaar, flexibel én veilig. Daar is over nagedacht door superieure specialisten, die de juiste kennis in hebben om een strategisch en strak IT-beleid te ontwerpen en te implementeren zodanig dat het meest optimale scenario draait op iedere locatie, op ieder moment.”

Onze visie is dat je enkel met een echte specialist je bedrijf goed kunt dienen. En dan is technisch sterk, niet goed genoeg. Waarde toevoegen aan de business, daar draait het ons om. Elite Engineers biedt alleen de beste mensen uit de markt aan. Wij garanderen superieure kwaliteit, omdat de engineers zich continue blijven ontwikkelen, nieuwe certificeringen halen en zich blijven verdiepen in de nieuwste technieken. Daar maken we veel tijd voor vrij, want alleen zo is en blijft Elite Engineers de beste op de markt.

De engineers voldoen allen aan de volgende voorwaarden:

 Bovengemiddeld gecertificeerd 
 Sterk analytisch vermogen
 Sociaal intelligent
 Communicatief vaardig 
 Leiderschapskwaliteiten 
 Technisch ijzersterk
 Representatief

Elite Engineers heeft weinig overhead, geen dure panden en werkt zo veel mogelijk geautomatiseerd, gebruikmakend van de Cloud. Op deze manier kan Elite Engineers de beste mensen en diensten aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven.

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Elite Engineers, we helpen je graag verder.