Inrichten Infrastructuur

Information concept word cloud image

Wilt u vanaf een "green field" beginnen, of moet de bestaande infrastructuur opnieuw worden ingericht? Elite Engineers kan u voorzien van een passend advies en eventueel ook de implementatie verzorgen. Wij putten uit jarenlange ervaring bij grote multinationals en banken.

De basis is om de gedachten achter het inrichten van de infrastructuur helemaal te bevatten. Wat wilt u ermee bereiken? Wij zullen u prikkelen met vragen en "out of the box" idee├źn, om tot de kern te komen. Met die achtergrond kunnen wij een uitgedachte architectuur opzetten conform uw wensen/eisen. Daarna kan de infrastructuur desgewenst door ons worden opgebouwd, of begeleiden wij de leverancier tijdens dit traject.

Denk hierbij aan moderne cloudconcepten en software defined networking concepten (SDN), die inspelen op de wens naar vrijheid en flexibiliteit bij bedrijven.

Wij kunnen u ook helpen bij het opzetten van zogeheten blueprints; architecturen & standaarden die u gemakkelijk kunt repliceren naar bijvoorbeeld andere vestigingen.