Onze visie

Onze visie klein

Onze visie is dat technisch sterk zijn niet genoeg is. Klanten verwachten van ons dat wij hun business begrijpen en niet alleen de "IT-taal" spreken, maar zaken ook ook op management niveau kunnen presenteren. Waarde toevoegen aan uw business, daar draait het om.

Wij bieden daarom alleen de beste mensen uit de markt aan, voornamelijk werknemers van Elite Engineers, maar wij werken ook samen met een aantal freelancers die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Wij garanderen dit door van onze mensen te eisen dat ze elk jaar studeren en nieuwe certificeringen behalen. Hierdoor blijven ze ook de beste op de markt. Wij maken hier dan ook extra tijd voor.

Om uw business te begrijpen moeten onze mensen naast technisch ijzersterk ook communicatief sterk en sociaal intelligent zijn.

De eisen die wij o.a. aan onze medewerkers stellen: - Technisch ijzersterk - Bovengemiddeld gecertificeerd - Sterk analytisch vermogen - Sociaal intelligent - Communicatief vaardig - Leiderschapskwaliteiten - Representatief

Wij werken met weinig overhead, zonder dure panden en doen zoveel mogelijk geautomatiseerd en gebruikmakend van de Cloud. Hierdoor kunnen wij de beste mensen en diensten aanbieden tegen marktconforme prijzen.